United Pub, Roman

Adresa United Pub: Strada Principatele Unite nr.2, Roman.
Telefon: 0233.740.024, 0755.221.131.

Localul se afla in Roman, foarte aproape de zona comerciala cunoscuta ca “Groapa”. Ca punct de reper puteti lua sediul Romtelecom. Pubul mi-a placut pentru ca amenajarea interioara e realizata cu o atentie deosebita pentru detalii. Pana si amenajarea baii te poate surprinde in mod placut.

Preturile sunt decente: un ceai e 5 lei, o limonada de 250 ml 5 lei, un espresso 4,5 lei, o Coca-Cola 3 lei, un Cappy Nectar 4 lei, o bere Heineken 6 lei.

Servirea a fost rapida, poate si datorita faptului ca eram printre putinii clienti in duminica cand am fost acolo. Am inteles de la prietenii cu care am mers in United ca seara e aglomerat, intr-o perioada se lasa cu petreceri si dansat pe mese.

Localul are internet wireless, aer conditionat, TV, iar pentru a parca masina exista o parcare la 10 metri. Ca planuri de viitor am inteles ca se doreste deschiderea unui restaurant la parter, pub-ul aflandu-se la demisolul cladirii.

Per ansamblu, recomand United Pub daca treceti prin Roman si vreti sa beti o cafea intr-un local amenajat cu bun gust.

Fotografii United Pub – Roman

Localizare pe harta:

5 comentarii la “United Pub, Roman

  1. Stiu locatia, singura problema o constituie faptul ca Pub-ul este la demisol. Lumina naturala pe timp de zi … nu prea.
    Am intrat vara trecuta sa beau o cafea, pe la oraele amiezii si am iesit mai somnoros 😆 , probabil de la iluminarea artificiala.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.