Tenis Club Coreco, Iasi

Echipamente pentru tenis de câmp la prețuri bune găsiți pe eMag.

Adresa Tenis Club Coreco: Strada Varianta Rediu, (in spatele complexului Kaufland Pacurari), Iasi
Telefon: 0745.395.838
Yahoo ID: coreco
E-mail: contact@coreco.ro
cs.coreco@yahoo.com
Website: www.coreco.ro

Localizare
Cum iesi din iasi prin Pacurari, terenurile de tenis se afla chiar in spatele Kaufland pe partea dreapta. Este o straduta inainte de OMV care te duce direct la terenurile de tenis, inainte de blocurile portocalii.

Duminica trecuta am tras o fuga pana la un club de tenis din Iasi, pentru a imi dezmorti picioarele si a iesi din monotonie. Dupa o scurta ancheta pe Twitter referitoare la locurile unde se poate juca tenis in Iasi cei mai multi mi-au recomandat o locatie din spatele Kaukland, de fapt clubul de tenis Coreco.

Amenajare
Clubul Coreco ofera 7 terenuri de tenis pe zgura, izolate cu garduri inalte pentru a nu pierde mingile. Pe sase dintre terenuri sunt amplasate si instalatii de iluminat pentru nocturna, iar iarna am inteles ca pe doua dintre terenuri se instaleaza balon. In plus clientii au la dispozitie vestiare si dusuri.

Poti juca cu mingile si rachetele personale, dar in suma achitata pe ora ti se pune la dispozitie tot ce ai nevoie, daca practici tenisul ocazional si nu ai instrumente. In plus ai la dispozitie si un bar cu preturi decente, plus terasa cu TV pentru relaxare.

Daca mergi cu masina o poti lasa pe strada la intrarea in club sau in fata terenurilor de tenis, in parcare.

Preturile:
O ora de de tenis, de fapt 50 de minute (asa e trecut pe afis, nu inteleg de ce) e taxata cu 25 de lei in timpul zilei si 30 de lei pentru nocturna. Rachetele si mingile de tenis sunt incluse in pret. De retinut ca cel mai bine este sa iti faci o programare din timp la telefon (0745.395.838) pentru a juca tenis relaxat, altfel s-ar putea sa ai surpriza ca totul este ocupat. In weekend cel putin e foarte aglomerat.

Dezavantaje: uneori bate vantul care poate ingreuna jocul, mai ales pe terenurile de sus, chiar daca sunt imprejmuite cu plasa de sarma.Totusi, in Iasi nu sunt terenuri de tenis in sala, din ce stiu eu.

Concluzie finala
Se merita sa mergi, mai ales daca esti pasionat de tenis. Doua ore de tenis sunt suficiente pentru patru persoane. Eu cel putin, avand in vedere ca nu mai jucasem de cativa ani eram terminat fizic. Dar imi place, deci saptamana asta urmeaza o noua vizita.

Fotografii cu terenurile de tenis de la Coreco:

Ce alte terenuri de tenis mai stiti in zona Iasului? Preturi, locatie, conditii…

18 comentarii la “Tenis Club Coreco, Iasi

 1. In statele unite, fiecare localitate amarata are terenuri de tenis cu acces gratuit pentru locuitori. In Iasi, NIMIC! 25 de lei ora! haha, pret pentru bogatasi. Stie cineva vreun teren de tenis gratuit in Iasi?

 2. Mai sunt niste terenuri si langa strandul municipal de pe strada Cicoarei, am inteles ca vor sa monteze si nocturna in curand.
  Telefoane: 0766.464.627 ; 0766.538.161.

  Pretul ar fi de 20 lei pentru o ora de tenis, in weekend e aglomerat ca peste tot.

  O completare la ce spunea Ducu: La Coreco terenurile de tenis sunt 25 lei pe ora, dar dimineata intre 8:00 si 14::00 pretul e 15 lei pe ora. E cam dificil sa ajung dimineata acolo, dar cred ca e cel mai ieftin pret din Iasi. Aveti alte locatii mai ieftine?

 3. salut. Într-adevăr clubul “coreco” este şi în opinia mea cea mai bună locaţie din iasi. Alte locaţii ar mai fi terenul de tenis al clubului “otimon”, prima staţie după fundaţie, spre păcurari şi terenurile din spatele Halei Centrale, între biserica şi liceul “Vasile Alecsandri” intrare spre OCPI

 4. Alte locatii de jucat tenis:

  1) 1 teren la Club Otimoni ( Sos Pacurari, dupa Fundatie si Sectia de Politie), chiar la strada: 10 lei in timpul saptamanii pana la ora 4, 20 de lei dupa ora 4 si in weekend, 30 de lei pe nocturna – zgura mi s-a parut mai moale decat la Coreco. Rachetele si mingile nu sunt incluse in pret 0748.299.311 , 0745.784.411

  2) Langa Liceul Garabet Ibraileanu (Zona Super Copou): 3 terenuri de zgura si 1 teren acoperit in sala de sport (25 lei ora) 0744.565.005

  Pe afis e trecut 50 de minute si la alte terenuri, pt ca se presupune ca 10 minute se niveleaza zgura. La Otimoni este un nene care o “mangaie” cu tact intre 2 partide.
  As mai recomanda cand mergeti la Coreco sa evitati terenurile de langa gardul dinspre cimitir. Am dat multe mingi in cimitir si nu le-am mai recuperat fiind intuneric

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.