Roman Caffe, Roman-Neamt

Adresa Roman Caffe: Str. Nicolae Titulescu nr. 2-4, in partea stanga a Hotelului Roman.
Telefon:0233.742.258

Roman Caffe e o cafenea din Roman, Neamt. Am ajuns aici la recomandarea lui Neamtu, intr-o sambata cand ne-am intalnit mai multi bloggeri in Roman: eu, Bacilu, Teo, Nepoate.

Principalul avantaj al cafenei este ca e amplasata foarte bine, in zona centrala a Romanului, langa Hotel Roman. La interior cafeneaua nu este foarte mare, cred ca incap aproximativ 25 persoane la cele 7-8 mese din interior. Un bonus este ca vara va puteti relaxa la terasa cafenelei, mult mai spatioasa.

In meniu am vazut ca exista multe sortimente de cafea, iar ce am incercat noi mi-a placut. In plus cafeneaua ofera si prajituri, destul de diversificate si la preturi decente.
Servirea a fost ok, am fost serviti rapid de fiecare data cand comandam ceva, iar chelnerul era foarte amabil si deschis la dialoguri, adica vorbaret.

Preturi
Un suc Cappy e 5 lei, o citronada e 6 lei, o cafea cu lapte 6,5 lei, un esspreso 4,5 lei, o bere Heineken 7 lei iar o prajitura Diplomat 3,5 lei. Preturile mi se par corecte tinand cont de servire, ambianta si amplasarea cafenelei.

Recomand cafeneaua daca treceti prin Roman si vreti sa va relaxati la o cafea si o prajitura, nu aveti cum sa o ratati.
Fotografii Roman Caffe

7 comentarii la “Roman Caffe, Roman-Neamt

  1. SCOALA DE OSPATARI SI BUCATARI A PATROANEI ??????????????!!!!!!!!
    De ce trageti concluzii ca daca ,, patroana,,are scoala de ospatari-bucatati personalul e profesionist?! Stiti ce fac elevii de la scoala patroanei ? Matura si spala pe jos. Asta fac.Si platesc si taxa pentru asta.

  2. Marius, rusinica ca nu m-ai sunat ai uitat ca stau langa hotel? Asta e offtopic. Ontopic – cafeneaua are si niste prajituri/torturi senzationale recomand cu tarie tortul de ciocolata sau de cafea e delicios! Personalul cafenelei e instruit la scoala de Chelneri, Bucatari si ospatari a patroanei – deci e profesionist.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.