Pensiunea Allegria, Baile 1 Mai

Adresa Pensiunea Allegria: Baile 1 Mai, Nr. 88, Jud. Bihor.
Website: www.pensiuneallegria.ro;
Telefoane: 0259.318.317, 0259.318.112;
Email: allegria @ oron.ro;

Turistii care ajung la Baile 1 Mai ar trebui sa mearga neaparat si la Pensiunea Allegria. Nu neaparat pentru cazare, desi sunt sigur ca au conditii excelente in camere, ci mai ales pentru restaurant. Am stat trei zile la Baile 1 Mai, am mancat de doua ori la restaurantul pensiunii. Am fost impresionati de fiecare data. Pe langa restaurant aveti la dispozitie spatii de cazare, sali de conferinta, piscina, spa, internet wireless. Noi ne-am multumit cu terasa restaurantului.

Meniu si preturi
In meniu gasiti atat preparate traditionale romanesti cat si preparate internationale. Noi ne-am delectat cu preparate romanesti. O ciorba de burta costa 8.5 lei, un gulas cu carne de vitel 8.5 lei, 1 porti de ciolan de porc cu fasole 16 lei, 1 ciorba de pui a la grec 8.5 lei, spaghete Carbonara 12 lei, Penne Arabiatta 12 lei.

La desert am luat papanasi cu branza de vaci – 6 lei portia, inghetata asortata – 8 lei portia, clatite cu ciocolata – 6 lei portia. Bauturi – apa plata e 2,7 lei, berea Ursus4,5 lei, sucul Nestea 3,5 lei.

Ce ne-a placut asa de mult la restaurantul pensiunii? Mancarea era delicioasa si portiile mari, preturi erau mai mult decat decente iar chelneri foarte amabili. Pe langa asta mai adaugati decorul placut, ambianta romantica si patru turisti lihniti de foame si veti intelege motivul recomandarii.

In concluzie, daca opriti prin zona si nu stiti unde sa mancati se merita sa incercati la restaurantul pensiunii. Cat despre cazare si spa (ofera si asa ceva) – sper sa le testez data viitoare cand ajung la Oradea.


Fotografii pensiunea Allegria

2 comentarii la “Pensiunea Allegria, Baile 1 Mai

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.