Hotel Capitol, Iasi (fotbal)

Adresa Hotel Capitol: Iasi-la 2000 m de capat CUG;
Telefon: 0232.412.213;
Mobil: 0755.083.635;
Website: www.capitol-hotel.ro;

Daca simtiti nevoia sa faceti un pic de miscare in Iasi, nu va ramane decat sa va urcati in masina si sa trageti o fuga la Hotel Capitol. Complexul hotelier se afla la 2 km de la iesirea din Iasi prin CUG, si este dotat cu terenuri de fotbal/tenis in functie de preferinte, piscina cu incalzire, spa, sauna, 2 restaurante, sali de conferinta si o parcare mare ca sa ajunga la toti.

Am optat pentru serviciile lor atunci cand am fost invitat de un prieten la un fotbal la ceas de seara si pot spune ca m-am distrat de minune. Gardul este foarte inalt si ai putine sanse sa dai mingea peste, terenul de fotbal este impecabil si inchirierea acestuia nu costa decat 2.8 mil pentru 2 ore. Daca faceti 3 echipe de cate 6 oameni iese cam 15 ron /om, ceea ce nu-i mult deloc. In momentele de asteptare poti opta pentru o bere rece la terasa de langa terenuri.

Tarife pentru cazare (de pe site), daca sunteti interesati:
Single: 220 RON
Double: 250 RON
Matrimonial: 270 RON
Apartament mic: 380 RON
Apartament lux: 450 RON
Garsoniera: 290 RON

Deci, conditii de nota 10, preturi dintre cele mai bune. Cu siguranta o locatie pe care o voi mai vizita, cel putin pentru terenul de fotbal.

Fotografii:

5 comentarii la “Hotel Capitol, Iasi (fotbal)

  1. Este un hotel frumos, amplasat intr o locatie linistita. Personalul este dragut, iar mancarea a fost foarte buna. In ceea ce priveste camerele, sunt foarte spatioase, curate, iar curatenie s-a facut zilnic cat am fost cazata. Poti, de asemenea, sa te relaxezi seara la piscina hotelului

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.