Club One, Roman

Adresa – Club OK se afla in Roman, in centrul zonei comerciale cunoscuta ca “Groapa”, mai exact in locul fostului complex comercial Euro-Market.

Din ce am remarcat clubul e impartit in doua zone, fumatori si nefumatori, desi nu cred ca se tine cont mereu de delimitarea celor doua zone. Clubul e mai mult un bar, deoarece exista cateva mese de biliard, o zona cu canapele din piele foarte relaxante si o zona cu mese si scaune unde se pot servi mai multe feluri de mancare si pizza.

Nu am testat preparatele culinare, ne-am rezumat la cafea, suc si bere. Preturile erau decente, in jur de 5 lei o bere, 4 lei limonada, 4 lei cafeaua mica.

Mi-a placut ca muzica era mixta, am auzit multe melodii din anii ’80-’90. Servirea a fost ok, desi nu inteleg de ce chelnerita ne aducea cate 2 chestii: 2 cafele, dupa aia 2 sucuri, dupa aia 2 beri. Eram sase persoane si comandasem toate odata.

In concluzie Club One e o locatie ok daca sunteti in Roman si vreti sa petreceti cateva clipe libere si eventual sa jucati o partida de biliard.

Fotografii Club OK – Roman

Localizare pe harta

One thought on “Club One, Roman

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.