Cazare în București la Hotel Tranzzit

Adresă Hotel Tranzzit: Str. Lipova, Nr 24, 010889 Bucuresti, Romania
Telefon: +4021.637.37.43, +40737.508.665
Coordonate GPS: Nord: 44.441040 Est: 26.079034
Facebook: www.facebook.com/HotelTranzzit
Website: www.hoteltranzzit.ro
Email:rezervari@hoteltranzzit

Hotelul e situat aproape de gara de Nord și de centrul orașului. Îl recomand cu căldură dacă doriți un hotel elegant, intim, cu camere impecabile, la un preț decent, plus că mai oferă discounturi și pentru prietenii de pe Facebook, vedeți pe pagina lor de Facebook ce și cum.

Am fost impresionat de curățenie și de servicii. Am ajuns la hotel pe la 1 noaptea, rupt de oboseală, dar era cineva la recepție care m-a cazat rapid. Noaptea a fost foarte liniștită, fără zgomote care să mă deranjeze. Mobilierul în cameră era de cea mai bună calitate, patul moale, baia curată iar temperatura în cameră era perfectă. Era și un televizor LCD cu nu știu câte canale, dar nu am avut timp să mă uit la el, eram prea obosit.

Dimineața am făcut un duș rapid și vroiam să plec, când mi-am amintit de micul dejun franțuzesc inclus în tariful pe cameră: cafea, croissante, ceai, suc natural, miniprajiturele. Micul dejun se poate servi la locul special amenajat de la fiecare etaj. E mai mult decât suficient pentru a pleca la drum cu forțe proaspete.

Recomand Hotel Tranzzit dacă călătoriți cu trenul și vreți să ajungeți dimineața rapid la gară sau pur și simplu aveți nevoie de un hotel unde să fiți tratați cu respect, fără a plăti exagerat pentru servicii impecabile. Data viitoare când ajung în București știu unde mă voi caza.

Poze Hotel Tranzzit

Localizare pe hartă Hotel Tranzzit

9 comentarii la “Cazare în București la Hotel Tranzzit

  1. Pingback: Linkuri de weekend

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.