Cafeneaua Boulevard, Bacău

Adresă Cafeneaua Boulevard: Str.Marasesti nr 149, Bacau
Telefon: 0334 10.27.78

Cafeneaua Boulevard se află în apropiere de McDonald’s și de Stadioul Municipal din Bacău. Am ajuns acolo pentru că ne era foame și știam că servesc și pizza, deci nu știu cum e cafeaua. E posibil să fie bună.

Atmosfera e prietenoasă, deși muzica din boxe se auzea cam tare, aș fi preferat un local mai puțin zgomotos, unde să nu fiu nevoit să ridic vocea pentru a fi auzit. Dacă sunteți alergici la fumul de țigară ar fi bine să vă pregătiți, fumatul e permis și se simte în aer.

Servirea a fost ok, chelnerița ne-a luat comanda rapid, bere, suc și desigur, pizza. În 30 de minute aveam pizza pe masă. Nu pot spune că e cea mai bună pizza pe care am mâncat-o, dar a fost acceptabilă, mai ales că aluatul e subțire, după care nu prea mă dau în vânt. Mai au și tot felul de sandvisuri, hamburgeri etc.

Prețurile? E în jur de 16-18 lei o pizza de 500-550 grame, 8 lei un hamburger, 5 lei un suc sau o bere. Pizza e suficientă pentru o persoană.

Bonus, cafeneaua Boulevard are și internet prin Wi-Fi gratuit. Vă recomand localul dacă sunteți prin zonă și vreți să mâncați repede, dar dacă căutați cea mai bună pizza din Bacău există alte pizzerii mai bune.

Fotografii Cafeneaua Boulevard

2 comentarii la “Cafeneaua Boulevard, Bacău

  1. Rusine localului! Am servit acum masa. Masa nu a fost stearsa cand m-am asezat desi era de praf. Mancarea proasta am cerut bon de la inceput cand am comandat insa ni s-a spus k nu se poate. Am ast k sa l functioneze aparatul inca 30 d min dupa ce am terminat de servit. Nu recomand localul!!!! Iar la final nu am primit nici scuze macar!!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.